Behandelingen voor Rust en Balans

Holistische Therapie

Aangezien het holisme ervan uitgaat dat we allemaal onderdeel zijn van een systeem, en tegelijkertijd al heel en compleet van onszelf, is elke behandeling uniek. We werken met een aanpak die past bij jou en je hulpvraag. Mogelijke methoden zijn Reiki, systemisch werk, intentiedragers (edelstenen, inzichtkaarten en remedies), aromatherapie, loslaattechnieken, klankschalen, enz. Na een intakegesprek leg ik uit welke methode(n) ik wil inzetten, afgestemd op jou en je persoonlijke vragen of wensen.

Intakegesprek + behandeling
> 90 tot 120 minuten
> Prijs 90 euro

Een vervolgafspraak is mogelijk na een eerste behandeling.
Deze duurt ongeveer 60 minuten en bedraagt 65 euro.

Reiki Behandeling

Reiki is een holistische helingsmethode, die klachten op fysiek vlak kan verlichten en wegnemen, en tegelijkertijd effect heeft op de andere niveaus: mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Reiki ontleent zijn kracht aan het zelfhelend vermogen van de mens. De therapeute plaatst haar handen op of net boven het lichaam en laat op die manier universele levensenergie doorstromen. De therapeute is dus niet zelf de bron van de energie, maar slechts een kanaal.

Tijdens een behandeling kun je warmte of tintelingen ervaren, kleuren zien, een onrustig of juist vredig gevoel krijgen. Maar ook wanneer je niets ervaart doet de energie gewoon zijn werk. We eindigen de behandeling met een kop thee en/of glas water want het is belangrijk goed te drinken om afvalstoffen te lozen. 

De behandelingen
Aandacht voor de 7 Chakra’s

Behandeling van 45 minuten

Dit wil ik!

Dit wil ik!

Voor- en achterkant lichaam

Behandeling van 75 minuten

Aarde

Lucht

Water

Vuur

Dit wil ik!

Ben jij klaar voor meer rust en bezinning?

Neem Contact Op