Human Design
 blauwdruk voor jouw leven

Human Design Reading - basis

Ken jij Human Design al? Het wint enorm aan populariteit en er is enorm veel te vinden online. 

Het is nog een relatief nieuw systeem. Ontdekt in de jaren 80 op Ibiza door een man die zich daarna Ra Uru Hu noemde. In Human Design komen de belangrijkste spirituele leringen samen met de wetenschap: astrologie, chakrasysteem, de Kaballah, I-Ching, kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde. Met die achtergrond en op basis van je geboortedatum, - tijd en -plaats wordt zo jouw unieke blauwdruk vormgegeven. 

Human Design is een tool die je helpt om los te komen van conditioneringen en alles wat je ooit is aangeleerd. Het laat zien hoe jouw energie het beste stroomt en werkt.

Human Design is zo uitgebreid dat je er je leven lang op kunt studeren. De informatie hoef je niet voor waar aan te nemen. Human Design nodigt je uit om te experimenteren: veranderingen door te voeren en te voelen wat dit in jou verandert. 

Ik duik graag samen met jou in je blauwdruk. In een afspraak van 1,5 uur bespreken we de basis van jouw design: Type, Profiel, Signature en Not-Self. Eventueel gaan we meteen wat dieper en kijken we naar Omgeving, Verteringstype en Zintuig. Zodat jouw experiment kan beginnen! 

Human Design Reading,  in de praktijkruimte.
Inclusief koffie/thee en  PDF bestand met jouw blauwdruk, om thuis nog eens na te lezen.

1,5 uur - 99 euro

Dit wil ik!

Aarde

Lucht

Water

Vuur

Dit wil ik!

Ben jij klaar voor meer rust en bezinning?

Neem Contact Op