Draag kleding die je niet belemmert in je bewegingen. Afhankelijk van de methode die we samen kiezen om te werken aan jouw klacht, lig je mogelijk een tijdje op de behandeltafel of zit je op een stoel. Kleding die irriteert, bijvoorbeeld een riem die in je buik drukt, strakke elastieken in shirts of kriebelende sokken leiden af van de sessie. Draag dus iets waar jij je prettig in voelt!

FAQ

Welke ​kleding ​kan ​ik ​het ​beste ​dragen?

Ongeveer een week voor de afspraak ontvang je een intakeformulier. Dit is vooral om je te laten nadenken over je hulpvraag, en om alvast een aantal zaken in kaart te hebben. Lukt het niet om dit formulier van tevoren in te vullen, dan is dat helemaal prima. In een eerste afspraak is voldoende ruimte om de vragen samen door te nemen.

Moet ik iets meenemen/voorbereiden?

In principe kan en mag je alles doen. Houd er wel rekening mee dat een holistische sessie bepaalde dingen in werking zet. Je kunt je wat emotioneler voelen, moe zijn, veel dorst ervaren. Als het lukt, plan dan na een sessie een halve dag vrij van afspraken. Zo kan je alles goed doorvoelen.

Kan ik alles doen na mijn behandeling?

Reiki versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam, en de energie zal altijd daar terecht komen waar ze nodig is. Ik hoor het graag als je medicijnen gebruikt, zodat we in de gaten kunnen houden wat de invloed is van de behandeling op jouw welbevinden en medicijngebruik na de sessie.

Over huidig medicatiegebruik

Wanneer je een afspraak maakt voor een holistische sessie, hoor ik graag telefonisch of per mail van je, wat je hulpvraag is. Voor een eerste sessie trek ik 1,5 uur uit. We starten met een intakegesprek: wie ben je, waar kan ik jou bij helpen, en wat hoop je na de sessie te hebben behaald/geleerd? Na het intakegesprek start ik met een behandeling, en hier wordt het lastig om precies te vertellen wat de werkwijze is. Want aan de hand van het gesprek bekijken we samen waar jouw behoefte ligt. Misschien is dat een ontspan moment met Reiki, misschien heb je behoefte aan een coachend gesprek, of leer ik je technieken om thuis mee aan de slag te gaan. Na de sessie krijg je ‘huiswerk’ mee om je te ondersteunen. Twee weken na de sessie hebben we even contact over hoe het met je gaat en of je behoefte hebt aan een vervolgafspraak.

Wat is de werkwijze van Aluwavu?