Momenten van Verbinding

Schrijfcafe CACAO - 15 februari - 19.30 uur

Schrijf je graag, maar heb je niet altijd inspiratie?
Bij Schrijfcafe Cacao geven wij je de tools en handvaten om lekker te schrijven. Op donderdag 15 februari start om 19.30 uur de eerste editie.

We starten met een kopje cacao, een echte hartopener.
Daarna krijg je een aantal schrijfopdrachten met als doel jouw inspiratie aan te wakkeren, zodat je ook na de workshop weer fijn verder kunt.

Meer informatie en tickets

The Heart Ritual van Open your heart studio 

WORKSHOP Pendelen - 25 maart - 19.30 uur

Een pendel is een verlengstuk van jezelf. Het is een manier om de intuïtieve kennis die in jou zit zichtbaar te maken. Jouw intuïtief weten zendt een energiestroom door jouw lichaam die op subtiele wijze de pendel in beweging kan zetten.

Tijdens deze workshop maak je in twee uur kennis met wat pendelen is, wat je ervoor nodig hebt en vooral hoe je op een zuivere manier kunt omgaan met de pendel en de antwoorden die deze geeft.
Meer informatie en tickets

"The wound is the place where the light enters you." -Rumi

We hebben allemaal onze littekens, letterlijk en figuurlijk. Herinneringen en situaties die ons vormen, ons op een nieuwe manier naar het leven laten kijken. Heb jij wel eens stil gestaan bij die littekens, die wonden? En bij de persoon die jij bent ondanks, of dankzij die gebeurtenissen?
Aluwavu verzorgt The Heart Ritual van Open Your Heart Studio. Door op een rituele manier een keramieken hart kapot te slaan, de scherven te benoemen en het hart te helen door de scherven met goudlijm te verbinden, staan we stil bij de dingen waar we vaak geen acht op slaan.
Meer informatie en reserveren mail  info@aluwavu.nl

Aarde

Lucht

Water

Vuur